Lichamelijke klachten door stress

Burn-out verschijnselen, angstklachten, hyperventilatie en overspannenheid zijn duidelijke tekenen van het lichaam dat het tijd is om pas op de plaats te maken. Door spanningen kunnen verschillende klachten ontstaan. Denk hierbij aan een opgejaagd gevoel, nek- of hoofdpijnklachten of benauwdheid. Adem- en ontspanningstherapie kan je helpen om deze (over)spanning te verminderen.

Een andere kijk op herstellen

Ademhalen is voor veel mensen zo vanzelfsprekend dat er nauwelijks bij stilgestaan wordt. Toch bepaalt je ademhaling sterk hoe je je voelt en ook of je adequaat kunt herstellen. Voel je je regelmatig moe, zit je laag in je energie, ben je gespannen of opgejaagd? Dan is het goed om eens stil te staan bij je ademhaling.

Ademtherapie richt zich op het aanleren van een juiste ademtechniek. Het kan verlichting bieden bij klachten ten gevolge van hyperventilatie, maar ook bij angst of stress. Hoe eerder je de klachten herkent, hoe eerder je stappen kunt ondernemen.
Tevens kun je in de praktijk terecht voor training met extra zuurstof. Deze methode genaamd EWOT, ondersteund het herstel van onder andere longcovid, chronisch vermoeidheid syndroom, burn-out, artrose, astma, reuma, fibromyalgie, migraine en niet aangeboren hersenletsel.

Ewot versterkt je immuniteit, verbeterd je doorbloeding en geeft energie. Niet alleen energie om de dag door te komen, maar ook energie die alle cellen nodig hebben om te herstellen van ziektes of aandoeningen.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over ademtherapie of EWOT, wat wel of niet vergoed wordt. Of twijfel je of het iets voor je is? Neem dan vooral contact op met Robert van Leeuwen.

Plan een afspraak in