Een totale aanpak van rug- en hoofdpijnklachten

Heb je rug- en of hoofdpijnklachten? Dan kan dit komen door het verminderd functioneren van de wervelkolom. Omdat ieder mens en iedere klacht uniek is, is een gedegen onderzoek belangrijk bij het opstellen van het behandelplan. Voor alle rugklachten, bij alle leeftijden en voor zowel langdurige als kortdurende rugklachten geldt: met een combinatie van therapievormen kunnen we altijd resultaat behalen. We maken hierbij onder andere gebruik van het David Spine Concept, MDT, Fasciatherapie en manuele therapie. Bij Fysico Maassluis leggen we in onze behandeling de nadruk op functioneel herstel.

Verlichting en functioneel herstel

Bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. De oorzaak hiervan is echter niet altijd duidelijk. Meestal is het een onschuldige klacht, maar soms kan het je dagelijks leven flink belemmeren. We bieden verlichting bij verschillende soorten hoofdpijn. Denk hierbij aan (spier)spanningshoofdpijn, inspanningshoofdpijn, cervicogene hoofdpijn en sommige vormen van migraine.

Het doel? Minder of zelfs geen beperkingen meer in je dagelijks leven door hoofd- of rugpijn!

Afspraak maken?

Heb je regelmatig last van rug- en/of hoofdpijn en wil je hier vanaf? Fysico Maassluis kan je helpen! Neem vooral contact op met ons.

Plan een afspraak in