Vrij en pijnloos bewegen

Heb je vaak terugkerende klachten in bijvoorbeeld je onderrug, nek of schouder, maar komt er geen duidelijke verklaring uit röntgen-, CT- of MRI-onderzoek? Dan kan fasciatherapie de oplossing bieden. Fascia is een ander woord voor de bindweefselvliezen die om je spieren, botten en zenuwen zitten en de vloeibare gel tussen deze vliezen. Dit geheel zorgt ervoor dat alles met elkaar verbonden is en je soepel kunt bewegen. Pijn, stijfheid en balansproblemen worden vaak veroorzaakt door problemen in de fascia.

Verlichting, vermindering of zelfs volledige oplossing van je klachten

De fasciatherapeut is er speciaal in getraind om problemen in de fascia snel op te sporen. En gelukkig is fascia meestal heel goed te beïnvloeden! Als je pijnklachten hebt die niet weggaan of erger worden door oefenen, is fasciatherapie voor jou misschien wel de oplossing. De fasciatherapeuten van Fysico Maassluis behandelen de oorzaak van je klachten, niet de symptomen. En gelukkig zorgt deze behandeling vaak al snel voor verlichting. Volledige oplossing van je klachten is vaak ook heel goed mogelijk!

Afspraak maken?

Wil je meer weten over fasciatherapie of wil je een afspraak maken bij de fasciatherapeut en 4xT therapeut®? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Plan een afspraak in